REGIUNEA IN OBIECTIV - 23 aprilie 2019 | Live TVR Iaşi

Compania Antibiotice a obținut două premii la Gala „Romanian CSR Awards 2019”: locul I și trofeul la categoria „Campanii interne de CSR” pentru proiectul „Donează Sânge! Pune suflet pentru viață! și o mențiune la categoria “Susținerea angajaților” pent...

regiunea, in, obiectiv, 23, aprilie, 2019

REGIUNEA IN OBIECTIV - 23 aprilie 2019

Publicat de: Mihaela
Data: 23/04/2019
Vizualizări: 11
Integrare

Compania Antibiotice a obținut două premii la Gala „Romanian CSR Awards 2019”: locul I și trofeul la categoria „Campanii interne de CSR” pentru proiectul „Donează Sânge! Pune suflet pentru viață!" și o mențiune la categoria “Susținerea angajaților” pentru proiectul „Fiecare dintre noi poate salva o viață – Curs de prim ajutor” pentru angajații Antibiotice”. Mai multe ne spun Ioana Tode, preşedinta Fundaţiei „Antibiotice Ştiinţă şi Suflet” şi Cristina Stoica, consilier pe responsabilitate socială la compania Antibiotice.
Pentru că azi se sărbătoresc Ziua Bibliotecarului din România şi Ziua Internaţională a Cărţii şi a Drepturilor de Autor, am invitat-o în platou pe Mihaela Morariu, şef Serviciu Proiecte şi Programe Culturale la Biblioteca Judeţeană “Gh Asachi” Iaşi. Prin telefon, vom vorbi şi cu Adrian Jicu, directorul Bibliotecii Judeţene "Costache Sturdza" din Bacău şi Ionuţ Tenie, directorul Bibliotecii Municipale "Radu Rosetti" din Oneşti.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions