REGIUNEA IN OBIECTIV - 18 martie 2019

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași, prin Compartimentul American Corner, a constituit Clubul de conversație în limba engleză „Speak in English”. Clubul se adresează adulților care doresc să își perfecționeze cunoștințele de limba engleză cu ajutorul unui vorbitor nativ, în persoana doamnei Kimber Guinn, aflată în România în calitate Fulbright English Teaching Assistant. O cunoaştem şi noi astăzi.

Joi, 28 martie, la Casa de Cultură a Municipiului Iaşi „Mihai Ursachi” are loc lansarea albumului grupului Balkanamera Jazz Q, MIORITIC STUFF, în prezenţa invitatului special, Florian Lungu. Puteți câștiga invitații dacă apelaţi numărul TVR Iaşi 0232.20.90.30 sau dacă daţi un semn pe pagina de facebook a emisiunii.

Vineri a avut loc tragerea la sorţi a sferturilor din Europa League. Capul de afiş este ţinut de confruntarea dintre Napoli şi Arsenal. O altă dispută este cea dintre rivalele din La Liga, Villarreal şi Valencia. Comentăm tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile de finală cu Lucian Lucescu.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions