REGIUNEA IN OBIECTIV 11 decembrie 2018 | Live TVR Iaşi

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, împreună cu Centrul Europe Direct Nord-Est și-au propus organizarea în data de 12 Decembrie, la Palatul Culturii din Iaşi, a Galei Patrimoniului Cultural din Regiunea Nord-Est dedicată actorilor regionali c...

roxana, pintilescu, carmen, brezuleanu, anca, medeleanu, tvr, iasi

REGIUNEA IN OBIECTIV 11 decembrie 2018

Publicat de: Mihaela
Data: 11/12/2018
Vizualizări: 21
Integrare

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, împreună cu Centrul Europe Direct Nord-Est și-au propus organizarea în data de 12 Decembrie, la Palatul Culturii din Iaşi, a Galei Patrimoniului Cultural din Regiunea Nord-Est dedicată actorilor regionali care promovează patrimoniul cultural material şi imaterial al acestei regiuni. Detalii aflăm de la Roxana Pintilescu, directorul Centrului Regional de Studii.

150 de copii şi tineri elevi, aflaţi în situaţia de abandon şcolar datorită situaţiei materiale foarte dificile, aşteaptă să vină şi la ei Moş Crăciun cu rechizite, cărţi, jucării, alimente, haine. Minunaţii studenţi voluntari fac eforturi, dar au reuşit să pregătească doar 80 de cadouri! Din acest motiv, sunteţi aşteptaţi miercuri, pe 12 decembrie, de la ora 18.00, în Aula Magna a Universităţii Agronomice Iaşi, la spectacolul caritabil "Decembrie de poveste". Vorbim cu lector dr Carmen Olguţa Brezuleanu, de la Facultateea de Zootehnie a USAMV.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions