REGIUNEA IN OBIECTIV 19 noiembrie 2018

Primul român din Siberia care a obţinut cetăţenia română vine azi în studioul TVR Iaşi. Este vorba de Evgheni Alexandrovici, directorul Centrului Naţional Român “Casa Mare” din Tomsk.
Centrul Cultural German Iaşi și Muzeul de Istorie a Moldovei din cadrul Complexului Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi, vă invită să vizitaţi expoziția de fotografie „Speranța moare ultima. Foști deportați în Rusia Sovietică își aduc aminte”, realizată de artistul fotograf Marc Schroeder. Detalii aflăm de la dr Alexander Rubel, directorul Centrului Cultural German.

Asociaţia Institutul Regional de Oncologie Iaşi şi Institutul Regional de Oncologie Iaşi a lansat campania de promovare a screening-ului pentru depistarea cancerului. „Previne Cancerul” – Campanie de comunicare şi informare în ceea ce priveşte importanţa prevenţiei. Scopul acestei campanii este informarea asupra evaluărilor de screening în regim gratuit disponibile în cadrul Institutului Regional de Oncologie. Mirela Grosu, managerul Institului Regional de Oncologie Iaşi, ne spune cum se desfăşoară această campanie.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions