Festivalul International de Literatura si Traducere - Iasi, 2018 | Live TVR Iaşi

Considerat a fi cel mai important festival literar din Europa de Est, unic în România ca anvergură, FILIT nu i-a dezamăgit nici anul acesta pe cititori. Atât prin amploare, cât şi prin calitate, cea de-a şasea ediţie a Festivalului Internaţional de Lit...

andreea, stiliuc

Festivalul International de Literatura si Traducere - Iasi, 2018

Publicat de: Mihaela
Data: 11/10/2018
Vizualizări: 1
Integrare

Considerat a fi cel mai important festival literar din Europa de Est, unic în România ca anvergură, FILIT nu i-a dezamăgit nici anul acesta pe cititori. Atât prin amploare, cât şi prin calitate, cea de-a şasea ediţie a Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere este, potrivit organizatorilor, cea mai importantă de până acum. Sute de profesioniști din domeniul cultural (scriitori, traducători, reprezentanţi ai editurilor, organizatori de festivaluri, critici literari, manageri şi jurnalişti) s-au aflat la Iaşi.
La FILIT au fost invitaţi mari autori, cu milioane de exemplare vândute în întreaga lume, laureați sau nominalizați ai National Book Award, Man Booker Prize, ai Premiului Goncourt, ai Premiului Uniunii Europene pentru Literatură sau ai Premiului Consiliului Nordic pentru Literatură.
realizator - Andreea Ştiliuc

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions