REGIUNEA IN OBIECTIV 18 octombrie 2018 | Live TVR Iaşi

Astăzi, la ora 10.00, în Sala Senatului de la UAIC, Daniel Dăianu îşi lansează la Iaşi volumul „Băncile centrale, criza şi postcriza. România şi Uniunea Europeană încotro?”. Cartea prezintă viziunea economistului cu privire la criza financiară şi demer...

daniel, daianu, benonia, jitareanu, anca, medeleanu, tvr, iasi

REGIUNEA IN OBIECTIV 18 octombrie 2018

Publicat de: Mihaela
Data: 18/10/2018
Vizualizări: 10
Integrare

Astăzi, la ora 10.00, în Sala Senatului de la UAIC, Daniel Dăianu îşi lansează la Iaşi volumul „Băncile centrale, criza şi postcriza. România şi Uniunea Europeană încotro?”. Cartea prezintă viziunea economistului cu privire la criza financiară şi demersurile care s-au făcut la nivel european, precum şi naţional în perioada post-criză. Mai multe aflăm chiar de la autor, care ne vizitează în platoul emisiunii.
În perioada 19 octombrie - 27 ianuarie, Muzeul Bucovinei, în colaborare cu Muzeul Naţional Peleş, invită publicul să vizioneze expoziţia „Artă şi ceremonial la mesele regale”, o spectaculoasă şi inedită întâlnire istorică cu epoca de glorie şi rafinament a regalităţii din România. Detalii aflăm de la Benonia Jităreanu, şef serviciu Istorie la muzeul sucevean.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions