REGIUNEA IN OBIECTIV 26 septembrie 2018

Clubul de promovare a culturii, cărților, dialogului „Junimea-Scriptor” vă aşteaptă, de la ora 16.16, în Sala „B.P. Haşdeu" a Bibliotecii Centrale Universitare, pentru semnalarea apariției editoriale a volumului de versuri „Clovn rănit”, de Adi Cărăuleanu. Despre acest subiect vorbim cu Lucian Vasiliu, directorul Editurii Junimea, Adi Cărăuleanu, actor şi scriitor şi Ion Holban, directorul Teatrului Luceafărul Iaşi.
Asociația Culturală ANARTE organizează la Iași în perioada 28-30 septembrie prima ediție a Salonului Internațional de Artă Singulară. Participanții primei ediții vor fi artiști din țară și din Franța, Anglia, Australia, Iran, Serbia, care vor expune la Palatul Culturii lucrări aparținând acestui gen artistic mai puțin cunoscut la noi, dar extrem de promovat în Europa și în lume. În platou vin Delia Trofin, organizator şi Adina Scutelnicu, critic de artă.
Au început pregãtirile pentru cea de-a 25-a ediţie a Festivalului de Umor “Constantin Tãnase” de la Vaslui, iar Ramona Ailioaiei, de la Direcţia de Cultură a Municipiului Vaslui, ne dă toate detaliile evenimentului.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions