REGIUNEA IN OBIECTIV 23 aprilie 2018

La 23 aprilie, militarii Armatei Române sărbătoresc Ziua Forţelor Terestre, o categorie de forţe ale armatei al cărei patron spiritual şi ocrotitor este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă. În platou vin col. Remus Bondor, comandantul Brigăzii 15 Mecanizată "Podul Înalt" şi Răzvan Cojocariu, jurnalist TVR Iaşi.
Campania „Campioni la TVR Iaşi” continuă astăzi cu olimpicii naționali la geografie și limba și literatura română, de la Colegiul Naţional "Nicu Gane" din Fălticeni. Însoţiţi de profesorul Marcel Poroch, ne vorbesc despre rezultatele lor remarcabile Alexandru Florin Ştefăniţă (premiul I la Geografie), din clasa a IX-a, şi Magda Adriana Oprişanu (premiul III la Limba şi literatura română), de la clasa a XI-a.
Trei studenți au ecologizat, din proprie inițativă, lacul din zona Digul Bîrnat. Despre asta vorbim cu Răzvan Murgu, student la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, de la Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca.
După 11 ani de șantier, Spitalul Municipal Bacău va fi înglobat în Spitalul Județean. Detalii aflăm de la Florin Popescu, redactor-şef la Ziarul de Bacău.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions