REGIUNEA IN OBIECTIV 26 martie 2018

Festivalul „Serile Filmului Românesc” invită realizatorii de scurtmetraje la întâlnirea cu marele ecran. Doritorii de a-și vedea producțiile pe marele ecran la SFR, între 6 și 10 iunie 2018, trebuie să aibă de curaj și disponibilitatea de a înscrie filmul, prin intermediul formularului de pewww.festivalsfr.ro
Perioada de înscrieri este cuprinsă între 20 martie – 30 aprilie 2018. Mai multe de la Andrei Giurgia - directorul Serilor Filmului Romanesc.
Nicolae Gnatiuc, primarul Municipiului Onesti, ne spune despre proiectul UNIRE SI RECUNOSTINTA-CENTENAR 2018, organizat de Primaria Municipiului Onesti si Consiliul Local, in perioada 26 – 28 martie 2018,in cadrul caruia va avea loc manifestarea dedicată Unirii Basarabiei cu Romania „Români au fost. Români sunt încă!”.
Il felicitam personal pe muzicologul şi compozitorul Viorel Munteanu, care a primit recent premiul Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România pe anul 2017 pentru oratoriul „Chemări spre mântuire (Pelerini la Sfânta Parascheva)”, la Secţiunea Muzică Vocală.
Tinerii nemţeni vor fi reprezentaţi în proiectul Promotori pentru democraţie europeană, iniţiat de Biroul Parlamentului European în România, de către tînărul licean Damian Pancu, elev al Liceului Carol I Bicaz, consilier în cadrul Consiliului Tineretului din România si care va fi invitatul Ancai Medeleanu.
In finalul editiei, Lucian Lucescu ne da detalii despre editia de azi a emisiunii ACTUAL REGIONAL, care incepe in direct la ora 19.00.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions