Regional Cafe 26 februarie 2018

Federaţia pentru drepturi şi resurse pentru persoanele cu tulburări în spectrul autist FEDRA a fost invitată să participe vineri, 23 februarie, la Guvernul României. Reprezentantele Federației, dna Carmen Gherca, vicepreședinte, și dna Ana Dragu, vicepreședinte, vor susține punctele din petiția "Revoluția Copiilor - dreptul la terapie și servicii sociale". Vicepresedintele Carmen Gherca ne spune cu ce rezultate s-a soldat intalnirea.
Iar cu prilejul împlinirii a o sută optzeci şi unu de ani de la naşterea marelui nostru clasic, Ion Creangă, Consiliul Judeţean Neamţ, în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România, organizează ediţia a doua a Premiului Naţional pentru proză „Ion Creangă” Opera Omnia, care se atribuie anual unui autor român de certă valoare, recunoscut şi impus opiniei publice prinoperă durabilă, în genul ficţiunii narative.
Laureatul actualei ediţii va fi anunţat la Muzeul memorial „Ion Creangă” din Humuleşti, Târgu Neamţ, în ziua de 1 martie, data de naştere a scriitorului aniversat.Carmen Nastasa,

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions