Regional Cafe 22 august 2017 | Live TVR Iaşi

Sâmbătă seara a avut loc Gala Laureaților Festivalului SIMFEST, ediția 2017. Jurnalistii de la TVR Iasi au obtinut premii deosebit de importante. Marele Premiu Simfest 2017 în valoare de 1.000 de euro, a fost acordat de juriul festivalului, producţiei ...

gabriela, baiardi, loredan, baiardi, maria, florea, marga, andreescu, horia, gumeni, tvr, iasi

Regional Cafe 22 august 2017

Publicat de: Mihaela
Data: 22/08/2017
Vizualizări: 73
Integrare

Sâmbătă seara a avut loc Gala Laureaților Festivalului SIMFEST, ediția 2017. Jurnalistii de la TVR Iasi au obtinut premii deosebit de importante. Marele Premiu Simfest 2017 în valoare de 1.000 de euro, a fost acordat de juriul festivalului, producţiei ”Nicu Ioniţă, un supravieţuitor al experimentului Piteşti”, realizat de Gabriela Baiardi si Loredan Baiardi de la TVR Iaşi. Documentarul vorbește despre un experiment fără echivalent în fostul sistem comunist, desfășurat la Pitești în perioada 1949-1951: reeducarea prin tortură a deţinuţilor. Premiul pentru film anchetă- “Agonia ultimului combinat de utilaj greu, Fortus”, Maria Florea, Margareta Andreescu şi Cristi Donose de la TVR Iasi. Astazi va intalniti cu premiantii nostri si veti vedea fragmente din reportajele premiate.
Sambata incepe Festivalul International de Muzica si Dans, Iasi Junior Fest. Vorbim despre acest eveniment cu directorul Festivalului, prof Anca Apetroaiei, si vom prefata Festivalul cu prezenta Dariei Bahrin si a Sarei Guzel, care ne vor canta LIVE!

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions